Салон на виното и деликатесите ще се проведе в “Радисън”

Участниците в "Чивас Гурме Салон"

На 24 ноември (сряда) се открива “Чивас гурме салон 2010”, който ще се проведе в хотел Радисън в София. До петък гостите на салона ще могат да видят, а и да опитат алкохолни напитки, млечни продукти, месни и рибни деликатеси, шоколад, кафе и сладкарски изделия, минерална вода, пури, прибори, аксесоари и други.

А що се отнася до вината, които ни интересуват най-живо, участници в събитието ще са избите Тера Тангра, Домейн Бояр, Бългериън херитидж (много ми е интересно дали собствениците ѝ са си представяли колко хубаво ще изглежда името им, изписано на кирилица), Стримон, Драгомир, Ангелус естейт и др., които ще представят най-добрите си вина.

Салонът е отворен за посетители от 11 до 19 всеки ден от сряда до петък, организаторите са предоставили възможност за дегустация на различни продукти, ястия (приготвени от известни готвачи) и напитки, като входът за събитието ще е на цена 20лв.

алкохолни напитки, млечни продукти, месни и рибни деликатеси, шоколад, кафе и сладкарски изделия, минерална вода, пури, прибори, аксесоари и други

One thought on “Салон на виното и деликатесите ще се проведе в “Радисън””

  1. Lulu says:

    Благодаря за информацията! Задължително ще се посети:)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *