Емблематичната „Лапостол“ в „Касавино“

“Лапостол” несъмнено е един от символите на Чили, що се отнася до виното на тази страна, а и както сигурно знаете, една от нашите любими изби, спечелила ни с наистина впечатляващото качество на вината, които предлага.

И макар още да не ни остава време да ви представим собствените си впечатления от вината на Жорж Дюбоф, които пробвахме по време на дегустацията на божоле преди няколко седмици, сега бързаме отново да ви информираме за дегустацията, която ще се проведе в “Касавино” тази седмица.

От съобщението на “Касавино”:

Компанията Лапостол е основана от семейство Марние Лапостол от Франция и семейство Рабат от Чили през 1994 г., чрез Александра Марние Лапостол, нейният съпруг Сирил де Бурне и Дон Хосе Рабат Горшс. Понастоящем Лапостол изцяло се притежава от дружестгвена група Марние-Лапостол. Семейство Марние Лапостол, учредители и собственици на световно-известният ликьор Гранд Марние, са известни с производството на спиртни напитки и ликьори, но семейството се занимава с винопроизводство в продължение на поколения. Първоначално започнали като винари в долината на Лоара, понастоящем Марние Лапостол продължават тази традиция на винопроизводители като собственици на Шато де Сансер.

Три бели, три червени вина, специални промоции и (надяваме се) този път по-добре организирана дегустация на по-широко място.

Дата: 30.09.2010 , четвъртък
Начало: 18:30 часа
Място: CASAVINO Южен парк
Вход: 5 лв, задължителна резервация
За резервации: тел. 0884 03-32-62 или на orders@casavino.bg

2 thoughts on “Емблематичната „Лапостол“ в „Касавино“”

  1. Уважаеми г-н Марков, ще се засечем ли на дегустацията в четвъртък?

    1. Със сигурност, г-це Гуенова 😉

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *